MELD U HIER AAN

Artificial Intelligence biedt volop kansen voor bedrijven in de (maak)industrie. Maar hoe ga je concreet met dit thema aan de slag? Een vraagstuk waar veel bedrijven mee worstelen. Daarom nemen experts uit het werkveld ons op woensdag 13 oktober mee in hun onderzoeken, aanpak én successen met Artificial Intelligence. Een bijeenkomst die jou inspireert en helpt om Artificial Intelligence toepasbaar te maken voor jouw organisatie.

 

Programma

16:00 uur | Opening
Dagvoorzitter Erik Fledderus, Kwartiermaker Lectoraat Digital Business & Society (Windesheim) neemt ons mee in de wereld van Artificial Intelligence en koppelt dit aan de kansen/mogelijkheden voor MKB.

16:20 uur | AI Hub Oost-Nederland
Chris Willemsen, Business Development Digital Industries bij OostNL legt uit wat de AI Hub Oost-Nederland is en hoe wordt samengewerkt met de Nederlandse AI Coalitie (NLAIC).

16:30 uur | CASE: Project PRISMA
Wilbert de Ridder, Development Engineer bij AWL-Techniek vertelt over AI Literacy en de toepassing van Vision Technology voor kwaliteitsmetingen.

17:05 uur | CASE: Salland Engineering
Tijdens deze presentatie vertelt Aleksandar Andreski, associate Lector Nanophysics bij Saxion hoe dit bedrijf Machine Learning inzet om vroegtijdig defecten op te sporen.

17:30 uur | CASE: MechDes Engineering
MechDes Engineering ontwerpt lasmallen (jigs) voor de automotive. Vasos Arnaoutis, UTwente, doet in samenwerking met ingenieurs van MechDes onderzoek naar de mogelijkheden om dit ontwerpproces te automatiseren.\

18:00 uur | Demonstrators en borrel
Onder het genot van een hapje en drankje praten we verder over de mogelijkheden van AI. Ook is er de mogelijkheid om twee demonstrator opstellingen te bekijken.

 

U bent van harte welkom op 13 oktober vanaf 15.45 op Perron038, Hanzelaan 95b in Zwolle.