TechForFuture is er voor bedrijven, studenten en onderzoekers met de focus op Hightech Systemen & Materialen (HTSM)

Voor bedrijven

TechForFuture (TFF) is dé partner voor hightech bedrijven die hun kennis op Hightech Systemen & Materialen (HTSM) gebied willen ontwikkelen en daarmee hun innovatiekracht willen vergroten. Samen met u werken we aan internationaal praktijkgericht onderzoek in de core van uw business, zoals de toepassing van hightech mechatronica, nanotechnologie, smart materials, kunststoffen en ICT in nieuwe producten en systemen. ‘Business gedreven’ staat voorop, wat betekent dat het onderzoek van TechForFuture direct nut heeft voor uw eigen concurrentiepositie, maar ook voor de Nederlandse economie en maatschappij.

U heeft direct toegang tot de expertise van de beste onderwijs- en kennisinstellingen, onderzoeklabs en innovatiecentra van Oost-Nederland. TechForFuture zorgt niet alleen voor kwalitatieve technologische kennis, maar ook voor enthousiaste studenten die opgeleid zijn om op uw bedrijf zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen. Dankzij de samenwerking met TechForFuture ontdekt u nieuwe technologieën. Zo creëert u voor uw bedrijf nieuwe business kansen, nieuwe productmarktcombinaties en innovatieve ontwikkelrichtingen.
Ons land kan zich zo verder specialiseren in de hoogwaardige engineering van producten en in de productie met een grote toegevoegde waarde.

Hightech bedrijven in Oost-Nederland hebben een grote behoefte aan bèta-technisch opgeleide kenniswerkers. TechForFuture biedt u een jonge instroom technici die dankzij specifiek HTSM-onderzoek al ruime praktijkervaring hebben opgedaan. Hun kennis en creativiteit verbetert uw concurrentiepositie.

Op zoek naar een partner voor HTSM onderzoek in uw bedrijf? Neemt u dan contact op.

Voor studenten

Je verbetert er niet alleen je kwalitatieve technologische kennis en kunde, maar je leert bij TechForFuture ook hoe je zelfstandig praktijkgericht Hightech Systemen & Materialen (HTSM)-onderzoek kunt verrichten.
Bovendien doe je belangrijke praktijkervaring op bij hightech bedrijven in Oost-Nederland, een van de voornaamste motoren van de Nederlandse kenniseconomie. Zo leer je een vertaling te maken van kennis naar toepassing.

Bij TechForFuture werk je samen met bedrijven, excellente onderzoekers en andere studenten aan actuele en relevante maatschappelijke en economische vraagstukken op het gebied van systeeminnovatie en productvernieuwing. Het praktijkgerichte onderzoek zorgt voor een goede aansluiting van je studie op de praktijk. Je bent beter toegerust op de (internationale) arbeidsmarkt waar de vraag naar hoog gekwalificeerde kennisdragers alleen maar toeneemt.
Meedoen aan onderzoek en jouw toekomstkansen vergroten? Laat het ons weten en vul dit formulier in.

Voor onderzoekers

TechForFuture (TFF) biedt lectoren van Saxion en Windesheim en onderzoekers die elders actief zijn de kans om praktijkgericht onderzoek te doen bij kennisintensieve bedrijven in Oost-Nederland. Uw onderzoek heeft een duidelijk maatschappelijk en economisch belang en u draagt rechtstreeks bij aan de ontwikkeling van een van de belangrijkste innovatieregio’s op het gebied van Hightech Systemen & Materialen (HTSM) in Nederland.

TechForFuture betekent dat u onderzoek doet in een uitdagende omgeving. TechForFuture brengt de expertise van Saxion en Windesheim op gebied van HTSM samen; deze synergie maakt beter, diepgaander en internationaler onderzoek mogelijk. TechForFuture verbindt de beste regionale, nationale en internationale kennispartners met elkaar. U bent verbonden aan een Centre dat zich door multidisciplinair toegepast onderzoek duidelijk onderscheidt van andere onderzoekscentra en –netwerken met een enkelvoudige focus.

Wilt u ook in deze kennisintensieve omgeving onderzoek doen? Neemt u dan contact met ons op.